ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Neno Sterilizátor a ohřívač kojeneckých lahví LUNA


1 170 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 5905141
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Neno

  • Cena bez DPH 967 Kč
  • Cena s DPH 1 170 Kč
  • Popis

Sterilizátor a ohřívač kojeneckých lahví LUNA

Sterilizátor a ohřívač kojeneckých lahví LUNA

Neno Luna není pouhý ohřívač, rozmrazovač a sterilizátor. Je to multifunkční pomocník pro matky, který udržuje konstantní teplotu po dobu 24 hodin a turbo rychle ohřeje jídlo. Navržen s ohledem na potřeby uvědomělých maminek, Neno Luna kombinuje šest funkcí v jednom zařízení.

Funkce Ohřevu Mateřského Mléka SMART
Ohřev mateřského mléka s funkcí SMART zajišťuje bezpečný ohřev nepřesahující doporučených 40 stupňů. Uchovává každou cennou složku mateřského mléka.
 
Rychlá a Bezpečná Sterilizace
Neno Luna sterilizuje nálevky, části odsávačky mléka, lahve a savičky během 10 minut při 100 stupních. Intuitivní sterilizační proces udržuje vaše vybavení hygienické a sterilní.
 
Ohřev a Udržování Teploty
Přístroj ohřeje jídlo až na 60°C a udržuje ho v této teplotě. S ochranným krytem pro rychlé a rovnoměrné zahřátí zajistíte, že jídlo má ideální teplotu.
 
Inteligentní rozmrazování Mateřského Mléka
Odmrazování probíhá progresivně a rovnoměrně, zachovávajíc cenné živiny. Speciální technologie odmrazování minimalizuje ztrátu nutriční hodnoty mléka.
 
Jednoduchá Manipulace a Minimalistický Design
Neno Luna je minimalistický a kompaktní. S intuitivním LCD panelem a dotykovými tlačítky je snadné ovládat. Přehledný 2,2” displej usnadňuje používání zařízení i v noci.
 
Moderní Stylový Design
S elegantním a stylovým vzhledem zapadne Neno Luna do každého interiéru. Minimalistický a chytrý design odbourává zdlouhavé měření teploty mléka a umožňuje rychlý a efektivní ohřev.
 
6v1 Funkce pro Maximální Flexibilitu
Neno Luna nabízí šest funkcí: rozmrazování, ohřev mateřského mléka, sterilizace, rychlý ohřev, ohřev jídla a udržování teploty. Flexibilní a úsporný pomocník pro každou matku.
 
Hygiena a Sterilita s Neno Lunou
Navrženo podle nejvyšších standardů doporučených odborníky pro kojeneckou výživu a sterilizaci, Neno Luna poskytuje bezpečnost, hygienu a sterilní prostředí pro vybavení spojené s péčí o dítě.
 
Chytrý Časosběrný Společník
Každá minuta s vaším miminkem je drahá. Neno Luna šetří nejen čas, ale i místo ve vaší kuchyni, nabízí elegantní a moderní řešení pro moderní matky.