ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Neno Odsávačka mateřského mléka bezdrátová PERFETTO


2 219 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 5904147
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Neno

  • Cena bez DPH 1 834 Kč
  • Cena s DPH 2 219 Kč
  • Popis

Odsávačka mateřského mléka bezdrátová PERFETTO

Odsávačka mateřského mléka bezdrátová PERFETTO

S námi nemusíte volit mezi funkcí a stylem. Odsávačka Neno Perfetto přináší nejen bezproblémové odsávání mateřského mléka, ale i luxusní design a praktické doplňky pro moderní maminky.

Vodotěsná Sada IPX 6: Neno Perfetto je nejen efektivní, ale i odolná. S certifikací IPX 6 zůstává funkční i po styku s vodou. Můžete ji pohodlně umývat nebo dokonce používat ve sprše, což je ideální zejména při odsávání prsu.

Praktický Set: Neno Perfetto není jen o odsávání. V setu získáte odolnou láhev s dudlíkem, sametový úložný sáček, chrániče prsou ve dvou velikostech (SLIM 21 mm a MEDIUM 24 mm) a dva sáčky na skladování mateřského mléka s konektory. Skvělé pro odsávání přímo do sáčku a následné zamrazování.

Elegantní Design: Odsávačka Perfetto spojuje výkon s elegancí. Zlaté prvky, sametové pouzdro a stylová krabička ji činí nejen praktickým pomocníkem, ale i módním doplňkem pro každou moderní maminku.

Kompaktní a Výkonná: S kompaktní velikostí a nízkou hmotností se odsávačka snadno vejde do dámské kabelky. Nabízí až 4 úrovně sacího výkonu, záruku efektivního odsávání mléka. Díky rychlému nabíjení přes USB-C a výdrži na 4 plné cykly na jedno nabití, je vždy připravena na cestě.

Hygienicky a Bezpečně: Bezpečnost je na prvním místě. Membrána a ventil v setu efektivně brání vstupu mléka do pumpy, což zajišťuje hygienu a prevenci bakterií.

Intuitivní Ovládání: S dotykovým panelem lze ovládání Perfetto přizpůsobit podle svých potřeb. Odsávačka si pamatuje vaše nastavení pro další použití.

AIR SUCTION Technologie: Dokonalá imitace přirozeného sacího reflexu miminka zaručuje pohodlí pro bradavku, efektivní odsávání a ochranu před tlakem na mlékovody.

Výdrž Baterie: Výkonná lithium-iontová baterie poskytuje až 2 hodiny provozu, což odpovídá 4 úplným cyklům odsávání mléka, každý trvajícím 30 minut.

Kdekoliv a Kdykoliv: Neno Perfetto je nejen dojímavým pomocníkem, ale i šikovným módním doplňkem pro moderní ženu. Díky ní nemusíte kompromisovat mezi stylem a funkcí.