ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Wader Nákladní auto sklápěč Gigant Truck s příslušenstvím na písek


781 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 775052
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Wader

  • Cena bez DPH 645 Kč
  • Cena s DPH 781 Kč
  • Popis

Nákladní auto sklápěč Gigant Truck s příslušenstvím na písek

Nákladní auto sklápěč Gigant Truck s příslušenstvím na písek

Fantastický Gigant Truck Dump Truck je vybaven sadou na písek, která obsahuje kbelík, lopatu, hrábě, sítko a formu. Set jistě zaručí zajímavou zábavu při všech letních výletech k vodě nebo na pískoviště. Auto má sklápěcí korbu s pohodlnou rukojetí, na které může dítě přepravovat, co chce. Děti budou milovat, když budou moci na letní výlety nakládat, vykládat a přepravovat své oblíbené hračky, písek a další věci.

Extrémně odolná (nosnost až 150 kg) zaručuje skvělou zábavu jak o samotě, tak s přáteli a rodiči. Háček na zadní straně umožňuje připevnit samostatně zakoupený Trolley - Trailer nebo přívěs z jiné sady Gigant. Obrovskou výhodou hračky je pevná konstrukce, díky které si lze s autem hrát roky. Hra s Obřím sklápěčkou podpoří fantazii nejmenších dětí, podpoří jejich manuální zručnost a motorickou koordinaci a barevné prvky jim pomohou prozkoumat svět barev.

Hračka je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, bezpečná pro děti a odolná vůči povětrnostním vlivům. Vhodné pro hraní uvnitř i venku. Jednotlivé prvky jsou zdobeny grafikou IML, díky které zůstávají barevné prvky stálé a hračka vypadá léta jako nová. Hračka určená pro děti od jednoho roku.

Charakteristika:

- pevná a odolná konstrukce, enormní odolnost (nosnost až 150 kg)
- obří sklápěč o délce 55 cm se sklopnou korbou s pohodlnou rukojetí
- vybavena sadou na písek obsahující kbelík, lopatu, hrábě, sítko a formu
- lze použít jako vozidlo pro přepravu různých předmětů nebo hraček
 -vyrobeno z nejkvalitnějšího, trvanlivého a povětrnostním vlivům odolného materiálu, bezpečné, vyrobené v souladu s normami EU

Vhodné pro děti 1+

Barevná grafika vyrobená metodou IML - stálé barvy