ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Fiki Miki Matrace SENSITIVE PUR-Latex 140x70x12cm


2 832 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 769732
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Fiki Miki

  • Cena bez DPH 2 341 Kč
  • Cena s DPH 2 832 Kč
  • Popis

Matrace SENSITIVE PUR-Latex 140x70x12cm

Matrace SENSITIVE PUR-Latex 140x70x12cm

Matrace Sensitive   (Model: MS11) antialergický potah se doporučuje pro použití na zvoleném nebo po celém povrchu postele během spánku a odpočinku. Při běžném používání je matrace určena pro opakované použití u dětí:
- aby se zabránilo přetížení páteře, spojených s nucenou polohou těla během spánku,
- pro zabránění vad postavy,
- pomáhají proti poruchám spánku,
- při dysfunkcích pohybového aparátu, onemocněních nervosvalového systému u dětí (např. brachiální plexus zranění, mozková obrna).

Matrace Sensitive   (Model: MS11) antyalergic covers se vyznačují:
- velmi dobrá elasticita a stabilní zádovou opěrkou,
- tvrdost, zajišťující volnou změnu pozice dětí v kojeneckém věku,
- bezpečné hrany zjednodušující udržení postavy a učení prvních kroků,
- výborná cirkulace vzduchu,
- vícevrstvý potah antyalergic covers se snadno udržuje v čistotě,
- vklad z latexové pěny vhodný pro zmrazení doma,
- vysoká odolnost vůči opotřebení a poškození.

Výška matrace 12 cm

Složení matrace:

1. Čtyřvrstvého potahu (konstrukce 4W).
Potah (konstrukce 4W) je vyroben ze:

- 100% polyesteru
- povrchový chránič SANITIZED - chrání proti roztočům a zabraňuje tvorbě plísní a nepříjemných pachů způsobených bakteriemi a houbami.
- duté polyesterové vlákno
- ploché polypropylenové textilie (4).

Potah lze snadno stáhnout a po vyprání opět natáhnout. Potah je přizpůsoben pro praní v pračce na 60 ° C, ždímání a sušení v bubnové sušičce.

2. Latexové pěny (20% přírodní latex, 80% syntetický latex)
Perforovaná latexová pěna je určena k použití pro děti od narození (O +).  Je to extrémně odolný a příjemný materiál, který je směsí přírodního latexu. Je podroben procesu pěnění a následně vulkanizaci. Charakterizuje se:  Ideální přizpůsobení tvaru těla.  Vynikající lokální pružnost, pružné a velmi pohodlné podepření těla při odpočinku, vynikající cirkulace vzduchu a regulace vlhkosti, vysoká odolnost proti opotřebení, nemožnost deformace. Latexová pěna je certifikována podle Öko-Tex Standard 100,
Vložku z latexové pěny (20% přírodního latexu, syntetického latexu 80%), lze snadno vyjmout. Je přizpůsobena ke srolování. Tak, aby jí ve formě malého válce bylo možno vložit do většiny mrazniček v domácnostech. Nízká teplota brání rozvoji patogenů, které způsobují infekce. Při teplotě -18 C po dobu 24 hodin významně snižuje počet domácích roztočů.

3. Polyuretanové pěny (PUR) s podélnými a příčnými ventilačními kanály
Polyuretanová pěna (PUR) je osvědčená a používá se již mnoho let k vyplnění matrace pro děti. Vysoce kvalitní PUR pěna použitá v matracích Fiki Miki je podrobena přísným zkouškám životnosti.  Jádro matrace z polyuretanové pěny poskytuje stabilní a pružnou oporu zad a umožňuje dítěti libovolně změnit polohu. Podélné a příčné kanálky a vícebodová zádová opěrka poskytují jedinečný komfort při spánku a odpočinku.

4. Ztužené okraje polyuretanové pěny (PUR).
Tvrdý „Bezpečný okraj” zvyšuje bezpečnost. S péčí o životní prostředí je vyrobena výhradně z recyklované pěny.

Certifikáty:
Matrace je zdravotnickým výrobkem tř. A v shodným s požadavky směrnice Rady 93/42/EHS ze dne 14. června 1993 o zdravotnických prostředcích, ve znění směrnice 2007/47 / ES Evropského parlamentu a Rady ze dne 5. září 2007 a souvisejícími normami: PN-EN ISO 14971: 2012, ČSN EN 1041 + A1: 2013-12, EN ISO 15523-1: 2012. a zákona ze dne 20. května 2010 o zdravotnických prostředcích (Úř 2010 č. 107 poz. 679) a nařízení ministra zdravotnictví ze dne 12. ledna 2011. O základních požadavcích a postupech posuzování shody zdravotnických prostředků (Úř 2011 č. 16 poz. 74). Posouzení shody výrobku bylo provedeno v souladu s přílohou VII ministra zdravotnictví ze dne 12. ledna 2011. na základní požadavky a postupy posuzování shody zdravotnických prostředků.