ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Mombella Kousátko Squirrel zelená


194 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 786434
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Mombella

  • Cena bez DPH 160 Kč
  • Cena s DPH 194 Kč
  • Popis

Kousátko Squirrel zelená

Kousátko Squirrel zelená

 

Měkké silikonové kousátko pro miminko ve tvaru veselé veverky. Kousátko pro děti v podobě písmene S miminko zaujme a ochrání ho před udušením. Různé struktury kousátek masírují jemné dásně a tiší bolest při prořezávání zoubků. Kousátko pro miminko je vyrobeno ve správném tvaru a velikosti, díky čemuž se ideálně hodí do drobných ruček. Lze jím podávat také např. kaše a pyré. Tvar veverky a její barvy povzbudí vaši ratolest ke hře. Kousátko pro miminka je bezpečné a snadno se žvýká i vychladlé. Můžete jej používat v myčce na nádobí, mikrovlnné troubě i mrazničce.

Vlastnosti kousátka: atraktivní vzhled, kousátko je měkké a pružné, má zklidňující účinek na dásně dítěte, lze také podávat např. kaše a pyré, perfektní tvar a velikost pro uchopení, různé textury, kousátko pro kojence zmírňuje bolest dásní při prořezávání zoubků, možnost mytí v myčce nádobí a skladování v mrazáku, bezpečné pro dítě bez BPA, ftalátů.

Rozměry kousátka:
- šířka 5,7 cm,
- výška 11,5 cm,
- 1 cm tlustý.

Velikost balení:
- šířka 11 cm,
- výška 21 cm,
- hloubka 3,5 cm.

Mömbella® je bezpečnou a pohodlnou záchranou pro vaše miminko, protože v každé fázi výroby je silikonové kousátko kontrolováno v souladu s platnými a omezujícími normami výkonu. Prořezávání zoubků je náročné období pro každé miminko, obvykle první příznaky zaznamenáváme od sedmého do osmého měsíce života. Bolest s tím spojená je různorodá, ale jedno je jisté, svému prckovi můžete ulevit. Silikonové kousátko pomáhá vašemu dítěti překonat období prořezávání zoubků. Jeho zajímavý tvar, textura a barvy navíc pozitivně působí na duševní vývoj. Silikonové kousátko díky své zajímavé formě odvádí pozornost dítěte a umožňuje mu zapomenout na nepříjemnou bolest spojenou s prořezáváním zoubků.