ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Baby Matex Kojící polštář Relax bavlna 190 cm louka


819 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 785344
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Baby Matex

  • Cena bez DPH 677 Kč
  • Cena s DPH 819 Kč
  • Popis

Kojící polštář Relax bavlna 190 cm louka

Kojící polštář Relax bavlna 190 cm louka

Polštář Relax z bavlněné látky pro maminku a dítě od BabyMatex je ideální pro těhotenství, krmení i relaxaci. Antialergické perlové mikrogranule v něm obsažené zajišťují správné polohování miminka.

Během těhotenství:
Když se v posledních měsících těhotenství bříško stále zvětšuje a ležení na něm je často nemožné a ležení na zádech může způsobit abnormální prokrvení tělíčka vašeho miminka, velký originální polštář Relax od BabyMatex spolehlivě stabilizuje polohu na boku vašeho miminka. tělo.
V noci a při pravidelném odpočinku ji lze umístit na přední i zadní část těla.
Podložením nožiček a bříška se odlehčí páteři, takže budoucí maminky mohou pohodlně spát a při uložení vzadu chrání před nechtěnými kotouly na zádech.

Při krmení:
Polštář Relax od BabyMatex je dokonalým pomocníkem.
Již v prvních dnech kojení se často objevují různé neduhy. Patří mezi ně především namožení zádových a krčních svalů a také poranění bradavek v důsledku špatné polohy dítěte. Navíc může dojít k namožení dolní části zad, které vás může trápit i dlouho po porodu.
Polštář BabyMatex Relax umožní maminkám volné kojení tím, že výrazně uvolní tlak na paže, ramena, krk a záda. Perličková výplň udržuje stabilní a pohodlnou polohu matky a dítěte při krmení bez ohledu na to, zda je dítě krmeno v sedě nebo vleže. Polštář můžete využít i jako oporu pro záda, umístit jej do tvaru podkovy jak zepředu, tak z boku.

Během odpočinku:
Polštář Relax od BabyMatex je úlevou pro unavenou páteř.
Hodí se pro pohodlný odpočinek vleže se zvednutými nohami nebo jako opora zad při sledování televize nebo čtení. Dá se využít i jako „hnízdečko“ pro miminko a pomůcka při prvních pokusech o samostatné sezení.
Všem maminkám garantujeme špičkový výrobek s dlouhou životností a nejvyšším standardem, se kterým se budou cítit pohodlně, ať už při krmení dítěte nebo při odpočinku.

Výrobek je certifikován podle Oeko Tex Standard 100 třídy I.
Vnější délka: 190 cm.
Složení: Povlak na polštář: 100% bavlna
Výplň: žerzej - 100% bavlna
Náplň: antialergické perleťové mikrogranule