ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Nuk Dudlík 6-18m silikon SPACE NIGHT 2 ks šedá


203 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 782494
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Nuk

  • Cena bez DPH 168 Kč
  • Cena s DPH 203 Kč
  • Popis

Dudlík 6-18m silikon SPACE NIGHT 2 ks šedá

Dudlík 6-18m silikon SPACE NIGHT 2 ks šedá


Popis produktu:

- NUK Space Night - SVÍTÍ VE TMĚ
- Vylepšený originální tvar dudlíku NUK - připomíná tvar matčiny bradavky během kojení, díky čemuž perfektně vyhovuje dětské pusince při sání
- Extra velké ventilační otvory pro maximální cirkulaci vzduchu, pokožka miminka tak může dýchat - perfektní pro dětskou citlivou pokožku
- Tenčí a užší savička redukuje tlak na čelist a zoubky
- Odolná, znovupoužitelná cestovní krabička
- 6-18 měsíců, BPA free, 2 ks v balení

Nový dudlík NUK Space Night silikonový - SVÍTÍ VE TMĚ: pro obzvláště citlivou pokožku miminka

Naši nejmladší mají od počátku vlastní hlavu, ale také úplně odlišné fyzické vlastnosti. Dětská pokožka je velmi jemná a citlivá. NUK vynalezl nový dudlík NUK Space, aby chránil dětskou pokožku tím nejlepším možným způsobem a poskytl vašim potomkům maximální pohodlí za každé situace. Dudlík zaujme svou zploštělou a úzkou savičkou, která poskytuje dostatečný prostor pro přirozené sací pohyby. Dudlík NUK Space vyhovuje perfektně dětské pusince během sání. Více než 95 % miminek dudlík NUK bez problémů přijme*. Dudlík NUK Space má také extra velké otvory pro ventilací, které se starají o maximální cirkulaci vzduchu a umožňují dětské jemné pokožce dýchat. Z tohoto důvodu by 99 % maminek doporučilo dudlík NUK Space pro miminka s citlivou pokožkou*.

Doporučeno odborníky: Dudlíky NUK uklidňují ještě lépe než kdy předtím

Zdravý vývoj miminek je pro nás velmi důležitý, proto chceme, aby každé miminko mělo dudlík, který je pro něj přirozený a vhodný pro správný vývoj čelisti. Díky dalšímu vývoji originálního tvaru NUK, který je vhodný pro čelist a je v souladu s posledními lékařskými objevy, uklidňuje dudlík NUK ještě lépe než kdy předtím. Kojené děti ho přijímají velmi dobře také díky jeho známému tvaru. Kojící maminky potvrdily, že NUK dudlíky neovlivňují kojení*.

Dudlík NUK Space má navíc svou vlastní praktickou krabičku. Ta se postará o hygienické čištění dudlíku v mikrovlnné troubě, cestování i skladování v čistotě a bezpečí.

Pokud požadujete barevnou variantu pro holčičku nebo chlapečka tak prosím uveďte požadavek v poznámce objednávky. V opačném případě bude vybrána varianta našimi pracovníky.

Designy dudlíků se neustále mění, pokud potřebujete nutně vědět aktuální design, napište si o informaci do e-mailu!!