ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Innogio Dětský sonický zubní kartáček GIOgiraffe růžová


574 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 784435
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Innogio

  • Cena bez DPH 474 Kč
  • Cena s DPH 574 Kč
  • Popis

Dětský sonický zubní kartáček GIOgiraffe růžová

Dětský sonický zubní kartáček GIOgiraffe růžová

 

Sonický zubní kartáček GIOgiraffe chrání jemné dětské zuby před tvorbou škodlivého kazu a pečuje o zdraví dásní. Je vybaven dvouminutovým časovačem, který každých 30 sekund signalizuje nutnost přesunu do další čtvrtiny zubního oblouku. Sada obsahuje další, vyměnitelnou kartáčkovou hlavu, abyste si sněhobílý úsměv užívali ještě déle. Unikátní sonický elektrický zubní kartáček Dětský zubní kartáček GIO giraffe podporuje zvyk správného čištění zubů již od útlého věku. Unikátní a originální trojrozměrný silikonový povrch je příjemný na dotek a poskytuje pohodlné uchopení a zářící hlava v 7 barvách vybízí děti, aby sáhly po kartáčku.

Kartáčování pro komplexní ústní hygienu. Měkké štětiny hlavy z materiálu. DuPont se zaoblenou špičkou se vyznačují odolností proti poškození a opotřebení, zajišťující důkladné a jemné čištění dětských zubů. Velikost hlavy je přizpůsobena dětem od 2 do 12 let. GIO giraffe má 4 předprogramované režimy napájení, které podporují správné čištění zubů v každém věku: první režim - 7 barev, druhý režim - jemné čištění, standardní čištění a silné čištění. Unikátní design štětce. Barevné osvětlení a veselý design ve tvaru zvířátek způsobí, že si děti rády čistí zuby a vypěstují si zdravý návyk. Lehká a ergonomická rukojeť usnadňuje dětem začít s vlastní ústní hygienou a silikonový povrch zabraňuje sklouznutí kartáčku.

JAK POUŽÍVAT ELEKTRONICKÝ ZUBNÍ KARTÁČ SONIC?
Nasaďte kartáčovou hlavu na držák stisknutím dolů. Zubní pastu vytlačte na štětiny kartáčku, aby nesklouzla. Spusťte zařízení a vyčistěte si zuby. Chcete -li vybrat správný režim, stiskněte tlačítko napájení. Vypláchněte si ústa vodou. Po čištění zubů kartáček důkladně opláchněte vodou.

KARTÁČEK NA ZUBY SONIC PRO DĚTI GIO
Giraffe 30sekundové intervaly. Čtyři provozní režimy. Funkce paměti. Napájení 1 x AAA baterií. Na jednu baterii funguje až 3 měsíce. Sada obsahuje vyměnitelnou kartáčkovou hlavu 2minutový časovač. Vodotěsný stupeň IPX7. Silikonová rukojeť. Určeno pro děti od 2 do 12 let. Svítí v 7 barvách.

TECHNICKÁ DATA
Rozměry výrobku (D x Š x V) 7,5 x 3,7 x 20 cm