ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Viga Dětská dřevěná kuchyňka s příslušenstvím růžová


SLEVA31 % Dětská dřevěná kuchyňka s příslušenstvím růžová - zvětšit obrázek

3 458 Kč Sleva 31 %

2 386 Kč

Ušetříte 1 072 Kč
  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 785951
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Viga

  • Původní cena 3 458 Kč
  • Sleva 31 %

  • Cena bez DPH 1 972 Kč
  • Cena s DPH 2 386 Kč
  • Popis

Dětská dřevěná kuchyňka s příslušenstvím růžová

Dětská dřevěná kuchyňka s příslušenstvím růžová

Série hraček PolarB se rozšiřuje o nové produkty, které potěší nejen svými barvami. Hračky skvěle doplní vaše stávající hračky na vaření a domácí hraní.
Kuchyně Viga jsou vysněným kouskem nábytku pro malého kuchaře. Děti napodobují své rodiče – proto chtějí připravovat pochoutky pro celou rodinu stejně jako maminka, teta nebo babička.

Společná příprava jídel je skvělý způsob, jak se učit hrou. Každá kuchyně má dřez, troubu a sporák, kde si můžete připravit svá oblíbená jídla pro celou rodinu.
Připravujte s dítětem domácí jídla! Postavte hrnec na sporák a připravte jakékoli jídlo pro panenky a medvídky. Sporák je plně vybaven potřebným příslušenstvím pro vaření.
Nádobí můžete mýt ve dřezu a znovu vařit, kolik chcete. Vařič bude skvělým doplňkem k vašemu stávajícímu nádobí a sadám na krájení – které lze libovolně kombinovat. Maminka jistě malému kuchaři půjčí pár formiček na muffiny a další.
Skvělá dětská kuchyňská hrací sada, díky které mohou děti vařit a připravovat chutná jídla pro rodinu nebo přátele. Naučíte-li se používat kuchyňské nářadí a přitom se bavíte, lze v dětech dokonale stimulovat kreativní myšlení a představivost.
Otočte knoflíkem na koření ve sklenici se zvukem „cvaknutí“ a vnímejte, jak to funguje.
Hodiny s pohyblivými ručičkami v horní části sady ukazují určitý realismus. S těmito hodinami se děti mohou naučit měřit čas.
Úložný prostor pod umyvadlem je dostatečně velký, aby si děti mohly uložit své vlastní jídlo. Je to skvělá příležitost, aby se vaše dítě hrou naučilo zodpovědnosti za vlastní nepořádek a úklid.
Sada pomáhá rozvíjet zájmy a učit se vaření - je možné, že vaše dítě získá titul rodinného MasterChefa.

Sada obsahuje:
- Hrnec s poklicí
- Pánev se sázenými vejci
- Lžíce
- Prolamovaná špachtle
- Špachtle
- Nádoby se solí a pepřem
- Hodiny s pohyblivými ručičkami
- 4 pohyblivé knoflíky
- Kapuce
- Trouba
- Dva hořáky
- Kovové umyvadlo

Série hraček PolarB byla vytvořena, aby splnila očekávání rodičů, kteří chtějí, aby jejich děti rozvíjely své dovednosti hrou.

Celé je vyrobeno z lakovaného dřeva a natřeno netoxickými barvami v polárních barvách, které uspokojí každého uživatele a dopřejí spoustu zábavy.
Naší prioritou je bezpečnost a kvalita výrobků, které nabízíme, a proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k malování našich hraček, byly netoxické a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).

Hračka je určena pro děti od 2 let.

Velikost balení:
délka: 597 mm x výška: 375 mm x šířka: 130 mm

Rozměry produktu:
délka: 600 mm x výška: 810 mm x šířka: 300 mm