ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Neno Bezdrátová chůvička LUI IP


1 759 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 5905189
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Neno

  • Cena bez DPH 1 454 Kč
  • Cena s DPH 1 759 Kč
  • Popis

Bezdrátová chůvička LUI IP

K používání zařízení potřebujete pouze telefon s přístupem na internet, což vám umožní sledovat aktivitu vašeho miminka odkudkoli na světě. Zařízení je vybaveno noční lampou, teplotním senzorem a obousměrnou komunikací, což vám umožní nejen slyšet pláč vašeho miminka, ale i s ním mluvit přes váš chytrý telefon. Chůva má také noční režim a vestavěné ukolébavky a bílý šum. Součástí sady je flexibilní držák, který umožňuje snadnou a rychlou instalaci zařízení.

Poznámka: Neno Lui je k dispozici ve dvou verzích umístění teplotního senzoru: na horní straně kamery nebo s napájecím kabelem. Tato změna nemá vliv na funkčnost zařízení.

Chůva integrovaná s telefonní aplikací

Představujeme vám Neno Lui - moderní elektronickou chůvičku s Wi-Fi ovládanou pomocí aplikace Tuya ve vašem chytrém telefonu, která vám umožní sledovat své miminko i mimo domov. Aplikace nabízí mnoho možností - umožňuje používat více zařízení současně - nejen chůvičku, ale i další vybavení chytré domácnosti. Toto pohodlné řešení znamená, že můžete ovládat několik zařízení z jednoho telefonu.

Díky chůvi Lui si můžete prohlížet pokoj svého dítěte, ať jste kdekoli - v práci nebo v obchodě. Náhled kamery můžete také sdílet s kýmkoli chcete a snímek bude vysílán živě.

Jedinečná barva pouzdra

Chůva Neno Lui ve tvaru medvídka přitahuje pozornost svým atraktivním vzhledem. Pastelové, jemné zelené pouzdro je dokonalým prvkem vybavení dětského pokoje vašeho dítěte.

Noční lampa

Chůva Neno Lui je vybavena pohodlnou noční lampičkou, kterou můžete používat vy i vaše miminko. Pokud se vaše dítě bojí spát v naprosté tmě, lampa zabudovaná do chůvičky jemně osvětlí pokoj a usnadní usínání.

Měření teploty

Neno Lui má zabudovaný teplotní senzor, díky kterému můžete snadno regulovat teplotu v pokojíčku vašeho miminka. Měření se zobrazí v aplikaci na vašem smartphonu.

Zachycení okamžiků

Naše chůvička vám umožňuje fotografovat a nahrávat snímky. Můžete tak zachytit ty nejkouzelnější okamžiky v životě vašeho dítěte. Fotografie a videa můžete pohodlně ukládat na microSD kartu – zařízení podporuje tento formát až do 128 GB.

Lui a bílý šum

Neno Lui také umožňuje hrát ukolébavky a bílý šum. To vše, aby vaše miminko mohlo klidně a příjemně usínat.

Požadovanou barvu upřesněte v poznámce objednávky.