ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Whisbear Šustící hračka s klipem králík šedá


609 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 784920
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Whisbear

  • Cena bez DPH 503 Kč
  • Cena s DPH 609 Kč
  • Popis

Šustící hračka s klipem králík šedá

Šustící hračka s klipem králík šedá

 

Humming Bunny v cestovní verzi je chytrá a šikovná hučící hračka navržená tak, aby bezpečně doprovázela ty nejmenší od prvních dnů života. Díky malým rozměrům a funkčnímu klipu si ho vezmete na jakýkoli výlet. Můžete jej snadno zavěsit na okraj kočárku nebo autosedačky, což vašemu dítěti kdykoli poskytne zdravý spánek.

Hučící zařízení umístěné uvnitř hračky vydává růžový zvuk, který je pro dítě bezpečný po dobu 40 minut. Zvuk připomíná dítěti přátelské zvuky z bříška matky a usnadňuje usínání kojenců. Díky funkci „Soft Start / Soft Stop“ se růžový šum jemně a postupně zapíná a vypíná. Hlasitost hluku můžete upravit tak, aby vyhovovala potřebám vašeho dítěte. Funkční klip a malá velikost hračky dělají z Humming Rabbit z kolekce Friends of Whisbear perfektního společníka na jakýkoli výlet. Můžete ho snadno zavěsit, beze strachu, že se ztratí.

Hučící hračky Whisbear prošly testy bezpečnosti hraček a jsou vhodné pro kojence od prvního dne života. Takový přítel s vámi zůstane roky! Výrobky Whisbear, jako první hučící hračky v Polsku, získaly kladné stanovisko Ústavu pro matku a dítě pro děti s obtížným usínáním. Ústav ověřuje výrobky z hlediska obecné, zdravotní a vývojové bezpečnosti. Hračky a elektronická zařízení WHISBEAR jsou testovány a certifikovány v souladu s bezpečnostními normami platnými na jednotlivých globálních trzích, včetně evropských a USA. Testy se provádějí průběžně v certifikačních orgánech: TÜV Rheinland, CTT, J.S. Hamilton, UL Underwriters Laboratories, Communications Institute a Komag.

Po vyjmutí hučícího zařízení lze hračku bezpečně umýt. Vzhledem ke sponě se doporučuje ruční mytí. Pro plný provoz hučící hračky jsou zapotřebí tři baterie AAA. Baterie nejsou součástí zakoupeného produktu. Před použitím si prosím přečtěte návod k použití.

Technická dáta
Rozměry: hučící hračka: 13 x 8 x 2,5 cm
Stuha se sponou: 15,5 cm
Zařízení vyzařující hluk: 7 x 2,3 cm
Balení: 23 x 17,5 x 3 cm
Hmotnost: 0,175 kg