ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Trefl Stavebnice míčky a kostky 30 ks


468 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 789075
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Trefl

  • Cena bez DPH 387 Kč
  • Cena s DPH 468 Kč
  • Popis

Stavebnice míčky a kostky 30 ks

Stavebnice míčky a kostky 30 ks

Sada míčků Lalaboom je jedinečná smyslová hračka. Podporuje správný vývoj dítěte a poskytuje mnoho příležitostí ke hře. Pro děti od 10 měsíců!
Objevujte svět s Lalaboom!


Podívej se! Tyto bloky lze vzájemně spojovat zacvaknutím jeden přes druhý. Bloky lze také odšroubovat a otočit. Můžete je libovolně míchat a vytvářet tak různé konstrukce. Jste omezeni pouze svou představivostí! Sada obsahuje 30 prvků. Objevte všechny barvy, tvary a textury. Bavte se a učte se s Lalaboom!

Více než zábava!
Kuličkové bloky Lalaboom jsou navrženy tak, aby dětem sloužily co nejdéle a povzbuzovaly je k objevování nových dovedností. Díky hře s míčovými bloky se dítě učí vlastním tempem. Kuličkové bloky různých barev, tvarů a textur poskytují různé hmatové vjemy. Jde o neobvyklý produkt, který roste s dítětem a podporuje jeho vývoj na mnoha úrovních. Pomáhá zdokonalit přesné pohyby rukou a rotační pohyby zápěstí. Umožňuje také procvičovat koordinaci oko-ruka, rozvíjí kreativitu a prostorovou představivost.

Hračky, které podporují smyslový vývoj vašeho dítěte
Lalaboom je řada unikátních míčových bloků. Kuličkové bloky podporují rozvoj smyslové integrace, která souvisí s procesem organizování smyslových vjemů. Náš mozek byl naprogramován tak, aby přijímal co nejvíce impulsů a je utvářen jejich zkušenostmi. Je proto důležité, aby hračky poskytovaly různé hmatové, vizuální a sluchové vjemy. Měly by také umožňovat různou manipulaci s předměty. Řada Lalaboom tyto potřeby splňuje. Poskytuje dítěti kontakt s předměty různých tvarů a textur. Při hře s kuličkovými bloky Lalaboom si malý rozvíjí schopnost přijímat podněty z ruky.

Inspirováno Montessori
Sady Lalaboom jsou inspirovány metodou Montessori, při které se děti učí praxí. Velký důraz je kladen na přesnost, pravidelnost a samostatnost. Kuličkové bloky Lalaboom byly vytvořeny pro podporu komplexního rozvoje dítěte v souladu s jeho individuálními schopnostmi.

Bezpečnost je pro nás prvořadá
Kuličkové bloky jsou vyrobeny z bezpečného materiálu. Jsou vhodné pro děti od 10 měsíců věku. Každá hračka Lalaboom prochází řadou přísných testů. Produkty Lalaboom splňují všechny normy platné v Evropě (CE), Spojených státech amerických (ASTM), Kanadě (SOR) a Austrálii (ISO).