ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Hencz Sensorická hračka míčky 6 ks


219 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 787671
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Hencz

  • Cena bez DPH 181 Kč
  • Cena s DPH 219 Kč
  • Popis

Sensorická hračka míčky 6 ks

Sensorická hračka míčky 6 ks

Smyslová výchova: rozvoj jemné motoriky, stimulace hmatu. Hra učením: dítě se hrou s míčem učí rozlišovat tvary. Mnoho funkcí: senzorické kuličky slouží k zábavě a masáži. Urychlují usínání: uvolněné dítě se cítí pohodlněji a rychleji usíná. Bezpečné pro vaše miminko: neobsahují škodlivé ftaláty a těžké kovy. Ideální jako dárek: koule jsou baleny v estetických krabičkách. Sada obsahuje 6 senzorických míčků v různých velikostech se zajímavými vložkami.

Senzorické míčky jsou navrženy tak, aby stimulovaly smyslové receptory dítěte. Výrazné barvy a rozmanitá textura jsou prvky, které Sensorky charakterizují. Dítě do 3 měsíců života mimo matčino břicho napíná svaly, které lze uvolnit jemnou masáží míčkem, vedením přes záda a nohy dítěte nebo po celém těle. Uvolněné dítě se cítí pohodlněji, což urychluje usínání. Tím, že dáte svému dítěti míč přímo do rukou, rozvíjíte jeho svaly na rukou. Tato forma hry vás naučí ovládat prsty. Pro podporu tohoto procesu se doporučuje jemně masírovat konečky prstů pomocí míčku.

Chytání, válení, házení míče navíc zlepšuje obratnost dítěte a koordinaci mezi vědomým uchopováním a viděním. Senzorické míčky jsou také perfektní pro hraní při koupání. Koupel je pak spojena s něčím příjemným. Zároveň je to skvělá příležitost k zábavě stimulující smyslovou integraci dítěte. Naše nová sada (6-balení) díky různým texturám jednotlivých prvků poskytuje vašemu dítěti jedinečný smyslový zážitek. Syté barvy rozvíjejí smysly našich nejmenších a rozmanité tvary a postavičky podporují kreativní hru. Senzorické koule vám pomohou: uvolněte svaly stimulovat oběh rozvíjet jemné motorické dovednosti urychlit usínání. Senzorky učí rozlišovat tvary jsou pro vaše miminko bezpečné neobsahují ftaláty a těžké kovy jsou vhodné pro děti 0+ .

Hračky Hencz Toys jsou polský, cenami ověnčený výrobek, který splňuje normu EN-71 a je vyroben z bezpečných surovin. Vzhledem k tomu, že si každou hračku vyrábíme sami, vynakládáme maximální úsilí, aby kvalita výroby byla v každé fázi co nejvyšší. Každý výrobek má značku CE.

Rozměr balení: 27,5 x 19,5 x 6 cm.
Věková skupina: pro děti 0+.
Surovina: měkčené PVC.
Země původu Polsko