ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Wader Garáž Play Trucks nemocnice


499 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 777861
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Wader

  • Cena bez DPH 412 Kč
  • Cena s DPH 499 Kč
  • Popis

Garáž Play Trucks nemocnice

Garáž Play Trucks nemocnice

Nemocnice je tematická sada ze série Play Tracks City, která osloví všechny děti, které sní o tom, že se stanou lékařem. Sada obsahuje: silniční systém o celkové délce 4,8 metru, přistávací plochu pro vrtulníky na nástupišti, 3 tematická vozidla ze série Kid Cars (sanitka, vrtulník a dodávka), sloupy pro stavbu dvouúrovňového silničního systému, dekorace a sada samolepek. Sada byla vytvořena s ohledem na učení hrou - všechny prvky hračky mají speciální barevné schéma a vybraná vozidla, figurky a samolepky dětem usnadňují zapamatování si důležitého čísla tísňového volání 112. Sada vám umožňuje vytvořit mnoho scénářů hry s odvážnými lékaři v hlavní roli.
Hraní s nemocnicí ze série Play Tracks City stimuluje představivost a kreativní myšlení těch nejmenších. Je to také skvělá příležitost promluvit si s dítětem o důležitosti práce nemocničního personálu, o tom, jak se chovat v situacích vyžadujících zásah lékařské služby, jaké je nouzové telefonní číslo a jaké informace jsou nejdůležitější, když mu voláte. Během hry si dítě rozvíjí své motorické a manuální dovednosti i koordinaci oko-ruka, zlepšuje přesnost pohybů a prostorovou orientaci, učí se plánování a logickému myšlení. Všechny prvky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního, bezpečného pro děti a odolného materiálu, takže si všechny části trasy zachovávají svůj tvar a barvu po mnoho let. Sada je zabalena v estetické krabičce, ideální pro dárek.

Charakteristika:
- lehká a snadno sestavitelná konstrukce
- sada obsahuje: silniční systém o celkové délce 4,8 m, přistávací plochu pro vrtulníky na nástupišti, 3 tematická vozidla ze série Kid Cars (sanitka, vrtulník a dodávka), sloupy pro stavbu dvouúrovňového silničního systému, dekorace a sada samolepek
- vše vyrobeno z vysoce kvalitního, bezpečného pro děti a odolného materiálu
- vhodné pro děti 1+
- sada je zabalena v estetické krabičce, ideální pro dárek