ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Bibs Dudlík přírodní kaučuk kulatý třešinka 0+ 1ks fialová


166 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 782121
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Bibs

  • Cena bez DPH 137 Kč
  • Cena s DPH 166 Kč
  • Popis

Dudlík přírodní kaučuk kulatý třešinka 0+ 1ks fialová

Dudlík přírodní kaučuk kulatý třešinka 0+ 1ks fialová

 

Jednoduchost a elegance, tj. klasika v retro stylu, jsou charakteristikou dánských dudlíků BIBS. Dudlík s interaktivním dudlíkem z přírodního kaučuku pro kojence dánské společnosti BIBS. Cumlík je vyroben z organického kaučuku, díky čemuž je pro nejmenší zcela bezpečný. Silikonová bradavka proti kolice pro novorozence a kojence od narození.


Množství v sadě: 1 ks.

Jednoduchost a elegance, tj. Klasika v retro stylu, jsou charakteristikou dánských dudlíků BIBS. Cumlík, velikost S, vyrobený z organického přírodního kaučuku, vhodný pro kojence od 0 do 6 měsíců. V současné době je guma materiál, který si maminky nejčastěji vybírají pro výrobu dětských dudlíků.

Bradavky BIBS jsou odolné, měkké a pružné, díky čemuž se dítě cítí, jako by sání na matčině prsu s přiměřenou ventilací během sání. Pouzdro bylo profilováno tak, aby se nedotklo úst a brady dítěte, čímž zabrání zarudnutí, pupínkům, erupcím, bakteriálním erupcím nebo závažnějším kožním infekcím. Kryt má také otvory, takže dítě snadno dýchá, zatímco drží dudlík v ústech. Každý prvek dudlíku byl navržen ve spolupráci s neonantology, díky čemuž byla získána plná anatomická ergonomie vhodná pro daný vývojový věk dítěte. Dudlíky z organické gumy lze používat na kojence od prvního dne života.

Uklidňující vlastnosti dudlíků BIBS z organického kaučuku 100% bezpečné 100% organické BPA zdarma 0% Bez PVC 0% bez ftalátů 0%


Vyrobeno v Dánsku

Proč si vybrat ekologický dudlík? Organický kaučuk hevea je 100% přírodní materiál, a proto netoxický a nealergenní. Velmi málo dětí je alergických na přírodní kaučuk hevea, ale při prvním použití věnujte zvláštní pozornost případným alergickým reakcím a v případě jejich výskytu vyměňte bradavku za lékařskou silikonovou bradavku.

Velikost: S.