ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Bibs Dudlík BOHEME IVORY 0+ 1 ks béžová


191 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 789000
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Bibs

  • Cena bez DPH 158 Kč
  • Cena s DPH 191 Kč
  • Popis

Dudlík BOHEME IVORY 0+ 1 ks béžová

Dudlík BOHEME IVORY 0+ 1 ks béžová

Dudlík, velikost S, vyrobený z organického přírodního kaučuku, vhodný pro miminka od 0 do 6 měsíců. Pouzdro bylo vyprofilováno tak, aby se nedotýkalo úst a brady miminka, a předcházelo tak zarudnutí, pupínkům, erupcím, bakteriálním erupcím nebo závažnějším kožním infekcím. Kryt má také otvory, aby dítě mohlo při držení dudlíku v ústech snadno dýchat. Každý prvek dudlíku byl navržen ve spolupráci s neonantology, díky čemuž byla získána plná anatomická ergonomie vhodná pro daný vývojový věk miminka. Biokaučukové dudlíky lze používat u dětí od prvního dne života. Zklidňující vlastnosti dudlíků BIBS vyrobených z organické pryže 100% bezpečné 100% organické Bez BPA 0 % bez PVC 0% žádné ftaláty 0% Vyrobeno v Dánsku Proč zvolit bio dudlík hevea Organický kaučuk hevea je 100% přírodní materiál, a proto netoxický a nealergický. Jen velmi málo dětí je alergických na přírodní hevea kaučuk, nicméně při prvním použití je třeba věnovat zvláštní pozornost případným alergickým reakcím a pokud se objeví, bradavku vyměňte za lékařskou silikonovou bradavku.

INFORMACE
Výrobek je vyroben z přírodního organického kaučuku získaného ze stromů Hevea. Produkt je přírodní a neobsahuje ropné toxiny jako BPA. Splňuje evropské požadavky (EU) No. 321/2011. Výrobek je vyroben v Dánsku

SLOŽENÍ
Dudlík: 100% přírodní kaučuk Hevea Obal: polypropylen (PP)

ROZMĚRY
- průměr hrotu: 15 mm,
- průměr sloupku: 10 mm,
- výška vsuvky Guma Hevea: 25 - 27 mm,
- průměr ciferníku: 45 mm.

NÁVOD K POUŽITÍ
Před prvním použitím výrobek umyjte a poté zalijte vařící vodou po dobu 5 minut. pak vyndejte a nechte vychladnout. Před každým použitím savičku umyjte v mýdlové vodě a nechte oschnout. Výrobek není vhodný pro mytí v myčce na nádobí Výrobek není vhodný pro mikrovlnnou sterilizaci Dudlík by měl být z bezpečnostních a hygienických důvodů vyměňován každých 30 dní [intenzivní používání] až 60 dní [občasné používání].

VAROVÁNÍ PRO BEZPEČNOST A ZDRAVÍ VAŠEHO DÍTĚTE
Výrobek smí být používán pouze pod dohledem dospělé osoby Nikdy nenechávejte dudlík na místě slunečního záření (přímé sluneční záření), přímého tepla nebo v kapalinách či dezinfekčních pomůckách déle, než je uvedeno (v popisu kapaliny nebo prostředku), mohlo by dojít k oslabení savičky a v krajním případě k jejímu poškození. Před každým použitím zkontrolujte stav savičky nakloněním do všech možných směrů. Vyhoďte, pokud se objeví známky poškození materiálu nebo slabosti. Jen velmi málo dětí je alergických na přírodní hevea kaučuk, nicméně při prvním použití je třeba věnovat zvláštní pozornost případným alergickým reakcím a pokud se objeví, bradavku vyměňte za lékařskou silikonovou bradavku.